Udskriv

Udlejning af borde og stole

- lej borde og stole til din fest

Udlejning af borde og stole til festenHvis du skal holde en privat fest, skal du oftest bruge væsentligt flere siddepladser, end de fleste hjem kan tilbyde. Her kan du leje dine borde og stole til en fornuftig pris, så du slipper for at jagte rundt hos familie og venner. Det tager kun kort tid at bestille, og vi bringer det hele hjem til dig.

Udlejning af borde

Når du skal finde det rette bord til festen, skal du vælge, om I skal sidde ved et stort bord, eller ved mindre borde spredt rundt i salen. Ofte kan det være rigtigt elegant at sidde ved runde 8-10 personers borde. Men hvis der skal være plads til mange på et begrænset areal, bør man overveje klassiske rektangulære borde, som fylder noget mindre.
Læs mere

Udlejning af stole

Når du skal vælge stole til festen, er der ofte et stort udvalg. Små stole er lette at transportere og flytte rundt på. De fylder ikke så meget ved bordet, så man kan sidde flere, hvis pladsen er træng (eller man kan leje et større party telt med mere plads). Større stole er ofte mere komfortable at sidde på, samtidig med at de naturligt giver mere plads ved bordet.
Læs mere